TOTAAL AANBIEDER – VAN AUTO’S TOT FIETSEN, VOOR ZOWEL ORIGINELE AUTO ONDERDELEN ALS SPECIFIEKE BMW OPLOSSINGEN.

Origineel cruisecontrol laten inbouwen?

Cruisecontrol laten inbouwen

Bent u op zoek naar een autobedrijf waar u een cruisecontrol kunt laten inbouwen? Auto Techniek Luttenberg kan u verder helpen. Wij kunnen een cruisecontrol inbouwen in uw auto tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Zeker als u geen verstand van auto’s heeft of gewoon niet technisch bent kan het zelf inbouwen van een cruisecontrol zeer lastig zijn. Het is dan ook een goed idee om een cruiecontrol te laten inbouwen door Auto Techniek Luttenberg. Zo heeft u daar zelf geen omkijken naar en kunt u toch van de voordelen van een cruisecontrol genieten. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen met betrekking tot een cruisecontrol inbouwen? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie.

De voordelen van een cruisecontrol laten inbouwen

Een cruisecontrol is een technisch hulpmiddel dat als snelheidsregelaar voor een auto functioneert. Door een cruisecontrol te laten inbouwen hoeft u zelf geen gas meer te geven: uw auto doet dit als het ware voor u en houdt de snelheid van uw auto constant. Dit brengt diverse voordelen met zich mee:

  • Uw voet raakt minder vermoeid;
  • Rijden wordt een stuk ontspannen omdat u niet voortdurend de snelheid van uw auto in de gaten hoeft te houden;
  • Autorijden is daarom ook makkelijker en veiliger;
  • Een cruisecontrol laten inbouwen bespaart brandstof. De brandstofbesparing kan wel oplopen tot 10%;
  • U voorkomt mogelijke boetes doordat u niet per ongeluk te hard bent gaan rijden;

Hoe werkt een cruisecontrol?

Door een cruisecontrol te laten inbouwen wordt er achter uw dashboard of ergens onder de motorkop een klein computertje geplaatst. Deze computer kan handmatig worden aangezet, waarop hij een krachtige vacuümpomp gaat controleren en via die pomp doorwerkt op zowel het gaspedaal als de motor. De computer kan vervolgens berekenen hoe hij via de pomp de gewenste snelheid kan bereiken en constant kan houden. Door te remmen kan de cruisecontrol weer worden uitgeschakeld.

Contact opnemen

Wilt u een cruisecontrol laten inbouwen? Bij Auto Techniek Luttenberg bent u aan het juiste adres. Voor meer informatie over een cruisecontrol of het cruisecontrol inbouwen kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen, te bellen via 0572 – 301333 of door een e-mail te sturen. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Een cruisecontrol laten inbouwen doet u met Auto Techniek Luttenberg!