TOTAAL AANBIEDER – VAN AUTO’S TOT FIETSEN, VOOR ZOWEL ORIGINELE AUTO ONDERDELEN ALS SPECIFIEKE BMW OPLOSSINGEN.

Distributieketting

De distributieriem coördineert het openen en het sluiten van de kleppen ten opzichte van de stand van de zuigers. Als deze aandrijving uitvalt stoot de zuiger tegen de kleppen aan waardoor op termijn een zeer grote schade aan de motor gaat ontstaan. Ondanks dat het vervangen van de distributieriem geen goedkope aangelegenheid is, is het financieel gezien onverstandiger om het niet te doen. Auto Techniek Luttenberg biedt u een gratis diagnose  en advies aan om zodoende voor u een helder beeld te scheppen.

Auto Techniek Luttenberg garandeert u bij het vervangen van uw distributieriem de best mogelijke werkwijze tegen een scherp tarief. Bovenal staat ATL garant voor een betrouwbaar proces en een bak aan ervaring.

Wilt u de kwaliteit van uw BMW hooghouden en veilig rond kunnen rijden? Schroom niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen met ons! Of breng een bezoek aan Luttenberg (In de buurt van Raalte, Nijverdal, Heino, Wierden, Ommen, Dalfsen. Op de grens van Salland en Twente – Overijssel)