TOTAAL AANBIEDER – VAN AUTO’S TOT FIETSEN, VOOR ZOWEL ORIGINELE AUTO ONDERDELEN ALS SPECIFIEKE BMW OPLOSSINGEN.

Xenon inbouwen | Auto Techniek Luttenberg

Xenon inbouwen

Bent u in het bezit van een BMW en op zoek naar een autobedrijf dat Xenon inbouwen kan voor u? Bij Auto Techniek Luttenberg kunnen professionele automonteurs Xenon inbouwen voor u. Hoewel u in principe zelf Xenon verlichting zou kunnen inbouwen is dat voor de meeste mensen een brug te ver. Auto Techniek Luttenberg heeft monteurs in dienst met de juiste kennis en ervaring. Zij kunnen Xenon inbouwen op de correcte wijze en u deze taak uit handen nemen. Laat koplampen van Xenon inbouwen door de monteurs van Auto Techniek Luttenberg en geef uw BMW het beste. Meer weten over Xenon of Xenon inbouwen? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wat is Xenon?

Xenon verlichting is een alternatief voor halogeen verlichting. Xenon is een gas dat gebruikt wordt voor koplampen. Dit type verlichting staat ook wel bekend als High Intensity Discharge lampen en werd voor het eerst gebruikt voor de BMW 7-serie in 1991. Hoewel Xenon inbouwen voor koplampen steeds populairder is geworden door de jaren heen is het niet de standaard voor verlichting geworden. Xenon verlichting werkt doordat het Xenon gas dat in de lamp zit met elektriciteit gevoed wordt. Daardoor duurt het echter wel even voordat de lamp op volle sterkte is. Als ze eenmaal op volle sterkte zijn geven ze wel zeer sterk licht af.

De voordelen van Xenon inbouwen

Xenon inbouwen in uw auto brengt diverse voordelen met zich mee:

  • Veel meer lichtopbrengst dan bij halogeen verlichting. De lichtopbrengst is bijna drie keer groter;
  • Aanzienlijk lager energieverbruik. De belasting van de dynamo en accu gaat erg omlaag en stroomverbruik kan wel tot 40% lager worden;
  • De levensduur van Xenon verlichting is veel langer dan halogeen verlichting;
  • Hogere verkeersveiligheid door vergrote zichtbaarheid wegens meer lichtopbrengst;
  • Uw BMW ziet er fraaier uit en heeft daardoor een hogere verkoopwaarde.

Contact opnemen

Wilt u Xenon inbouwen in uw BMW? Bij Auto Techniek Luttenberg bent u aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft over het Xenon inbouwen of geheel vrijblijvend een offerte wil aanvragen. Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen, te bellen naar 0572 – 301333 of door te mailen. Xenon inbouwen doet u met Auto Techniek Luttenberg!