TOTAAL AANBIEDER – VAN AUTO’S TOT FIETSEN, VOOR ZOWEL ORIGINELE AUTO ONDERDELEN ALS SPECIFIEKE BMW OPLOSSINGEN.

Werkplaats

Auto Techniek Luttenberg (ATL) neemt graag al u mobiliteitszorgen uit handen. Ons team van zes monteurs heeft de beschikking over een goed uitgeruste werkplaats met de modernste diagnoseapparatuur.  Maak eenvoudig een afspraak voor de APK keuring, onderhoud of reparatie middels onze online afspraakplanner.

Auto Techniek Luttenberg denkt met u mee,

Tijd voor de APK of toch onderhoud? Schade of juist nieuwe plannen met uw auto? Wij denken graag met u mee en uiteraard hebben wij daarvoor een breed scala van mogelijkheden. Hierbij te denken aan onderhoudinstallatiesreparatiesinbouwstylendiagnosescoderenschadeherstel en/of chiptuning aan/van uw auto. Onze medewerkers doen er alles aan om u weer snel en veilig op de weg te krijgen. Dit neemt soms meerdere dagen in beslagen. In dat geval kunt u altijd gebruik maken van één van onze leenauto’s.

Fabrieksgarantie,

Bij onderhoud aan een nieuwe of jonge auto behoudt u bij Auto Techniek Luttenberg gewoon de fabrieksgarantie. We beschikken over dezelfde technische specificaties als de merkdealer. Onderhoud en reparatie vindt altijd plaats conform de richtlijnen en specificaties van de autofabrikant. U bent dus verzekerd van dezelfde kwaliteit als bij de dealer.

Onderdelen,

Korte lijntjes met leveranciers en fabrikanten en één eigen magazijn met ruime voorraad geven ons de mogelijkheid om onze klanten te voorzien van een snelle reparatie tegen een voordelige prijs.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, werkplaats en/of webshop? Kijkt u gerust verder op de website óf kom vrijblijvend langs om kennis te maken. De koffie staat klaar in Luttenberg!